Toborzó edzés Dorogon az Eötvös iskolában
  Toborzó edzés Dorogon az Eötvös iskolában

Január második hetében Lévai Zoltán a dorogi Eötvös Általános iskolások alsó tagozatos tanulóinak toborzó edzéseket tartott Brilla Gergő, Pápa Péter és Klányi János segítségével. Nagy népszerűségnek örvendtek a gyerekek körében ezek a testnevelő órák, amely a Dorogi NC birkózó termében kerültek megrendezésre. A gyerekeknek a haladó birkózók rövid 10 perces bemutatót tartottak, majd a vezető edző vezénylésével egy 30 perces birkózó edzésen vettek részt, ahol bele kóstolhattak, hogy egy kezdő birkózó edzés milyen is lehet. Legnagyobb sikert a foglalkozás végén rendezett grundbirkózás aratta, talán ennek is volt köszönhető, hogy az első edzésen 60 fő jelent meg. Ez is bizonyítja, hogy a magyar gyerekek virtuskodásban a világ legjobbjai közé tartoznak, így javasoljuk mindenkinek, hogy legalább pár edzés erejéig próbálja ki mindenki ezt a gyönyörű sportot.

Edzések ideje és helye:
Kedd: 15.30-17.00 óráig Dorog, Mészáros Lázár utca 2. (Bányász templom tőszomszédságában a volt Dózsa Iskola tornatermében)
Csütörtök: 15.30-17.00 óráig Dorog, Mészáros Lázár utca 2. (Bányász templom tőszomszédságában a volt Dózsa Iskola tornatermében)


ELSŐ EDZÉS: 2015.01.15. CSÜTÖRTÖK
Tagdíj 3.500 Ft/fő/hó, testvéreknek csak egy tagdíjat kell fizetni.
 

Beiratkozás az edzések ideje alatt, vagy edzőnél:
Lévai Zoltán, telefon: 0630 268 99 38, e-mail: birkozoiroda@gmail.com

 

    2019. július 24. Kinga, Kincső

Info Birkózóinknak
Felhasználónév:
Jelszó:
Regisztráció | Új jelszó