Szavazzatok! Már csak egy napunk van!!!
  Szavazzatok! Már csak egy napunk van!!!

Az Utanpotlassport.hu szerkesztősége, a Magyar Olimpiai Bizottság és a Decathlon Magyarország közös díja az adott hónapban legeredményesebb, illetve arra legérdemesebb utánpótlás-nevelő műhely számára.

Dorogi birkózók jelölve lettek a januári cím elnyerésére, mert  legjobbnak bizonyultak a januárban rendezett országos kötöttfogású utánpótlás-csapatbajnokságon. A Körcsarnokban rendezett esemény döntőjében hátrányból fordítva múlták felül az ESMTK-t, tusgyőzelmeiknek köszönhetően úgy lettek ők a bajnokok, hogy kevesebb mérkőzést nyertek, mint riválisuk. A dorogiak számára az volt az év legfontosabb csapatversenye, hiszen műhelyükben kifejezetten a kötöttfogású szakággal foglalkoznak. Az 1930 óta működő szakosztály hosszú ideje meghatározó bázisa a magyar birkózósportnak. A szakosztály profilja négy éve a női csapat megalakulásával bővült. Napjainkban nyolc edző irányításával mintegy kétszázötven fiatal birkózik az egyesület színeiben. Kihelyezett edzéseket tartanak Esztergomban, Tokodon, Táton és Nagysápon, Pilismaróton, Csolnokon. 

Kérünk mindenkit, hogy két szavazattal (otthonról és a telefonjáról) segitsen abban, hogy az élen végezhessünk. MÁR CSAK EGY NAPUNK MARADT!!!

Kattints ide, hogy szavazhass>>>

SZAVAZAT CSAK AKKOR ÉRVÉNYES, HA AZ E-MAILRA VISSZA KÜLDÖTT LINKRE RÁ KATTINTASZ A SZAVAZÁS UTÁN.

Fontos, hogy egy internet előfizetésről csak egy ember tud szavazni, ezért kérünk mindenkit, hogy a telefonokról is szavazzunk (ha nincs wifin).

    2019. július 22. Magdolna

Info Birkózóinknak
Felhasználónév:
Jelszó:
Regisztráció | Új jelszó