Dorogi birkózók egy hajszállal lemaradtak
  Dorogi birkózók egy hajszállal lemaradtak

2016.02.20. Serdülő kötöttfogású Csapat Bajnokság.

Az elmúlt hetekben megrendezett területi Csapat Bajnokságokról a döntő jogát kiharcolt csapatok ezúttal Tokodra utaztak, hogy megküzdjenek a Csapat Bajnoki címért. Az idei év februárjában került megrendezésre a serdülő és diák Csapat Bajnokság Tokodon.A diákokat megelőzve a serdülők kezdték meg a versenysorozatot melyen 17 egyesület vett részt és próbálta elnyerni a Csapat Bajnoki címet. A Dorogi NC csapata remekül menetelt és magabiztosan nyerte a találkozókat, sajnos a döntőbe jutásért  29:21 es végeredménnyel vereséget szenvedett a Csepel BC-től és ezzel eldőlt, hogy a hőn áhított bajnoki címről idén lemaradtak.. A bronzéremért folyó küzdelem során a csapat összes tagja mentálisan felkészülve, magabiztos birkózással múlta felül a Diósgyőri BC csapatát, akit 34-7-es arányban győzött le, ezzel megszerezve a 3. helyet.  

Az Országos Serdülő Csapat Bajnoki címet a Csepeli BC nyerte el megelőzve a Honvéd-Niké SE valamint a Dorogi NC csapatát.

A teljes eredménylista:

1. Csepeli BC (A bajnokcsapat tagjai: Martz Norbert, Rizmajer Márton, Pázmándi Gergő, Budai Kovács Marcell, Kádár Emese, Virág Bogdán, Arató Ármin, Korcsog Milán, Nagy Péter, Veszeli Dániel, Domonkos Albert.)

2. Honvéd-Niké SE

3. Dorogi NC

4. Diósgyőri BC

5. Ceglédi VSE

6. ÉKR Mr Tus Abaújszántó

7. ESMTK

8. Dél-Zselic SE

9. Érdi Spartacus

10. Szegedi VSE

 

A Dorog NC csapata:

38kg: Vitek Amadeusz, Kovács Gábor

42kg: Spányik Ákos,

46kg: Dóczi Mátyás

50kg: Kovács Erik

54kg: Kovács Gergő, Gremsberger Edvin

58kg: Kapás Máté

63kg: Frank László

69kg: Rajos Richárd

76kg: Klányi Krisztofer

 

Fényképek, katt ide>>>

Videók, katt ide>>>

    2019. július 24. Kinga, Kincső

Info Birkózóinknak
Felhasználónév:
Jelszó:
Regisztráció | Új jelszó