A világbajnok fogyasztása és formaidőzítése kiváló
  A világbajnok fogyasztása és formaidőzítése kiváló

2015.05.09. Felnőtt nemzetközi verseny, Belgrád /Szerbia

A hagyományokhoz híven ismét Szerbia fővárosában, Belgrádban került lebonyolításra a Ljubomir Ivanovics Gedzsa emlékverseny, ahol – mint minden évben – ezúttal is képviseltették magukat Magyarország birkózói.

A mieink közül heten állhattak dobogóra. A 75 kg-ban a tavalyi évben világ- és Európa-bajnoki címet szerző (80 kg-ban) Bácsi Péter tesztelte magát, és nyugodtan kijelenthetjük, remekül sikerült a fogyasztás és a formaidőzítés is, hiszen aranyérmet szerzett a Ferencváros kiválósága. Bácsi a döntőig vezető úton legyőzte többek között a későbbi harmadik helyezett Szabó Martint is, majd a fináléban a világbajnok (71 kg-ban) oroszt, Labazanov Csingizt pontozással múlta felül, így megérdemelten állhatott a dobogó legfelső fokára.

Bronzérmet szerzett a szintén új súlycsoportban versenyző Krasznai Máté, aki négy mérkőzésből hármat megnyert svéd, orosz és szerb ellenfeleivel szemben.

Ugyancsak a dobogó harmadik fokára állhatott a 80 kg-ban a Fradi junior-vb ezüstérmese, dr. Kun Renátó, a 85 kg-ban Pénzügyőr SE birkózója, Szilvássy Erik, aki a harmadik helyért a szerb U 23 Eb-ezüstérmes Sztankicsnál bizonyult jobbnak, valamint a 98 kilogrammosoknál Török Zsolt és Mertse Ádám is bronzérmet vehetett át.

A verseny színvonala évről évre nő, hiszen idén már Oroszország első három csapata mellette többek között a grúzok és a svédek is versenybe szálltak, így közel 100 versenyző mérhette össze tudását.


Teljes eredménylista, katt <<<IDE>>>

forrás: http://birkozoszov.hu/

 

    2019. július 24. Kinga, Kincső

Info Birkózóinknak
Felhasználónév:
Jelszó:
Regisztráció | Új jelszó