2015.12.22.Dorogi birkózó karácsony, Dorog
  2015.12.22.Dorogi birkózó karácsony, Dorog

A dorogi birkózók utolsó edzése ünnepléssel telt mert Bacsa Ferenc és Lévai Zoltánné áldozatos szervező munkájának köszönhetően az ütött kopott edzőtermük családias, szeretet teljes karácsonyi hangulatot idéző pompában ragyogott.

De nem csak a körítés, hanem a tartalom is méltó volt a karácsony hangulatához és az ellátogató birkózók és szüleik teltházas közönséget alkottak.

Kellett is a közönség hiszen a legfiatalabb birkózók kórusba összeállva karácsonyi dalokkal kedveskedtek és gitárszóló és trombita harsona tudományát is kecsegtette egy-egy fiatal. Kedves műsor összeállításában projektoros kivetítőn megjelentek a karácsonyt idéző szebbnél szebb képek, miközben a hangszórókból karácsonyi dalok szóltak vagy éppen a szeretet igéző féltését vers jelenítette meg.

 

 

Az idősebb korosztály karácsonyi emlékeit Bacsa Ferenc elevenítette fel majd Puksa Ferenc elnök úr mondott köszönetet és kívánt Boldog Karácsonyt, végül de nem utolsó sorba Lévai Zoltán vezetőedző szavait zárták e kellemes estét. Karácsony révén az ajándékozás se maradhatott el amit a dorogi edzők részvételével gyümölcsöt, diót és szaloncukrot vehettek át az ifjú birkózók. Üdítő, sütemény, szendvics fogyott rendesen, de így év végén a fogyasztások kínjait feledve ez már bocsánatos bűn az ünnepek előtt és alatt.

Képek az ünnepségről, katt ide>>>

Videók az ünnepségről, később>>>

    2019. július 24. Kinga, Kincső

Info Birkózóinknak
Felhasználónév:
Jelszó:
Regisztráció | Új jelszó