2015.03.01. Junior válogatott edző lett Lévai Zoltán
  2015.03.01. Junior válogatott edző lett Lévai Zoltán

 

Lévai Zoltán a kötöttfogású junior válogatott élén

kattints a képre a nagyításhoz
 

Az új MBSZ vezetés megerősítette a magyar birkózás válogatott szakágak edzői stábjait. A kötöttfogású junior válogatottat vezető olimpiai bajnok Sike András új munkatársat kapott, ami egyben nagy megtiszteltetés a dorogi birkózásnak is, mert Lévai Zoltánt, a birkózó szakosztály elnökét és vezetőedzőjét nevezték ki a kötöttfogású junior válogatott edzőjének.
A dorogi szakembernek nagyon rögös volt az idáig vezető útja, amely alatt számtalan országos bajnokot, Európa- és világbajnoki érmest nevelt, nem beszélve a rengeteg csapatbajnoki címről, amit több egyesülettel is sikerült már elérnie. Mindössze pár év leforgása alatt az ő irányításával a Dorogi Nehézatlétikai Club az ország egyik legerősebb egyesülete lett, mely eredményeket erősítik diák-, serdülő-, kadet-, junior és felnőtt korosztályban egyaránt jeleskedő tanítványai. Eddigi pályafutása során Lévai Zoltán a magyar birkózó sport egyik meghatározó és nélkülözhetetlen alakjává nőtte ki magát, így méltán büszke lehet rá az egész dorogi birkózó család.

Ha valaki szeretne bővebb betekintést nyerni Lévai Zoltán eddigi pályafutásába, az tekintse meg a Madarász Tímea által 2014 szeptemberében készített interjút!

Interjú Lévai Zoltánnal, katt ide>>>
 

 

    2019. július 24. Kinga, Kincső

Info Birkózóinknak
Felhasználónév:
Jelszó:
Regisztráció | Új jelszó