2012.03.04. Diák Szf. Csapatbajnokság, Tokod
  2012.03.04. Diák Szf. Csapatbajnokság, Tokod

A versenyen 17 csapat 200 versenyzője vett részt, ahol négy csoporton belül folytak a küzdelmek és a csoportelsők birkózhattak az első négy hely valamelyikéért. A dorogi legények Dunaújváros, a Tatabánya és a VASAS SC csapatát győzték le rendkívül magabiztosan az első három fordulóban. A csoporttalálkozók végén így a Dorogi Nehézatlétikai Club, az ESMTK, a Cegléd és az Orosháza jutott az első négy közé.

Az első négy között körmérkőzéses formában zajlottak a küzdelmek. A Dorog itt az első körben az előrehozott döntőnek hitt találkozón a tavalyi bajnok ESMTK-t múlta felül az igazán hangulatos és élvezetes mérkőzésen, melynek csúcspontja volt a győzelmet bebiztosító 63kg-os súlycsoport mérkőzése, ahol a tokodi Vitek Kálmán tette fel győzelmével az i-re a pontot, az addig fej-fej mellett haladó csapattalálkozó végeredményére.

Ezután a Dorogi NC az Orosházát győzte le rendkívül meggyőzően. Végül az utolsó mérkőzésen találkozott a két veretlen csapat, a Dorog és a Cegléd, ahol a dorogi birkózók akaratossága, lelkesedése és technikai tudása nem lankadt, és így győzelemmel zárták azt a napot, amikor a Dorog fennállásának első diák csapatbajnoki címét nyerte.

 

A bajnok-csapat csoporttalálkozóinak eredményei:

Dorogi NC-Dunaújváros 40:4

Dorogi NC-TSC 32:14

Dorogi NC-VASAS 32:15

 

Első négy között az éremért folyó küzdelmek:

Dorogi NC-ESMTK 22:20

Dorogi-Orosházi Sp. 40:5

Dorogi-Ceglédi VSE 28:15

 

A Bajnok-csapat tagjai:

Vitek Amadeusz, Horváth Renátó, Dóczi Mátyás, Partos Boldizsár, Valek Bence, Gremsberger Bertalan, Spányik Ákos, Szekér Szimonetta, Putnoki Zsolt, Hódi Erik, Engelbrecht Márkó, Rajos Richárd, Takács István, Klányi Krisztofer, Vitek Kálmán, Németh Anna, Balogh Zsolt, Rácz Tibor.

 

Diák szabadfogású csapatbajnokság végeredmény, 2012.03.03.Tokod, 17 egyesület

1. Dorogi NC

2. CVSE

3. ESMTK

4. Orosházi Spartacus

5. Csepeli BC

6. Vasas SC

7. Érdi Spartacus

8. Abonyi BC

9. Diósgyőri BC

10. Univer-KTE

11. Sziget SC

12. Tatabányai SC

13. Vác

14. Kaposvári SKSI

15. Dunaferr SE

16. Nagyszénás

17. Túrkevei VSE

    2019. július 22. Magdolna

Info Birkózóinknak
Felhasználónév:
Jelszó:
Regisztráció | Új jelszó