Kezdőoldal
  Április 23.-án délelőtt zajlottak le diák I. korosztály számára a küzdelmek, aminek a nagysapi általános iskola adott otthont.

A verseny tétje az országos bajnokságra való feljutás volt. A diák I.-es korosztály mellett, megrendezésre került egy gyermek meghívásos verseny is.

Tovább >>
  Április 22.-én a Kadet és Junior korcsoportú versenyzőink is szőnyegre léptek Csehországban, Chomutov városában.

Ahova 15 országból érkeztek versenyzők (Norvègia, Csehorszag, Szlovákia, Finnország, Izrael, Lengyelország, Fehéroroszország, Svèdorszag, Ausztria, Nèmetorszag, Ukrajna, Franciaorszag, Olaszorszag, Horvátország, Magyarország) 
A versenyen 215 birkózó indult el, ebből 6 dorogi versenyző!

 

Tovább >>
  Április 22.-én került megrendezésre Nagysápon a serdülő és diák II.-es korcsoport számára a területi bajnokság

Mai napon került megrendezésre Nagysápon a serdülő és diák II.-es korcsoport számára a területi bajnokság!Aminek a tétje az Országos bajnokságra való feljutás volt!
Indulók létszáma: serdülőknél 35fő, Diák II.-es korosztályban 45fő indult.
Dorogi Nehezatletikai Club összesen a két korcsoportban 24 versenyzőt indított!

Tovább >>
  Junior kötöttfogású és kadet női válogató Tokodon

Fotó: MG  Írta: Tollár Dániel  Feltöltötte: Tollár Dániel 

 2017-04-20

Komárom-Esztergom megyében, azonbelül Tokodon, a Hegyeskő Általános Iskola tornacsarnokában április 14-én rendeztek junior kötöttfogású és kadet női válogató versenyt.

 

Tovább >>
  A Körcsarnokban került megrendezésre a szabadfogásúaknak és a lányoknak a serdülő EB-re való kvalifikációs verseny

Vasárnap került megrendezésre a szabadfogásúaknak és a lányoknak a serdülő EB-re való kvalifikációs verseny, szintén Budapesten a Körcsarnokban. Dorogról ketten léptek a szőnyegre.

Eredmények:

Makó Johanna 44 kg 3. helyezés

Keppler Ákos 38 kg 3. helyezés

Sajnos egy hajszállal, de le csúsztak a kvalifikációról. De persze így is gratulálunk nekik!

 

  Európa bajnokságon indulnak a dorogi birkózók

Múlt szombaton került megrendezésre a serdülő EB-re a válogató verseny Budapesten a Körcsarnokban. A döntőbe jutott versenyzők szereztek kvalifikációt az EB indulásra.

Tovább >>
  Birkózó sikerek a Diákolimpián

Az elmúlt hétvégén rendezték meg a 2006-2007-es korosztályosok között a Diákolimpiát Karcagon. A Dorogi Nehézatlétikai Clubot népes gárda képviselte, akik szinte arattak a Nagykunságban. Az egyéni szép sikerek mellett elhódítottuk a csapatverseny 3. helyezését is.

Gratulálunk minden indulónak!

Tovább >>
  Szombaton lány versenyzőink országos diákolimpia döntőjén vettek részt Pestszentimrén

Szombaton lány versenyzőink országos diákolimpia döntőjén vettek részt Pestszentimrén. 265 versenyző mérlegelt, ebből 5 dorogi.

 

Tovább >>
  Jó hangulatban telt az edzőtábor Dorogon

Dorogi Sport: Bár a Fekete Gyémánt Kupa véget ért, 4 ország (Horvátország, Szlovénia, Szlovákia, Litvánia) és több magyar klub sportolói itt maradtak Dorogon edzőtáborban.
Délelőttönként technikai edzéseken, délutánonként kőkemény összecsapásokon vesznek részt, gyakorolnak és tanulnak egymástól.
A ma délutáni edzés végén készült a kép, jöhet a jól megérdemelt pihenés :)

  Öt magyar arany a kadet kötöttfogású Fekete Gyémánt Kupán

 Fotó: TD  Írta: Tollár Dániel  Feltöltötte: Tollár Dániel 
 2017-03-11

Dorogon, a városi sportcsarnok két szőnyegén immáron hatodik alkalommal került megrendezésre a kadet korosztály Fekete Gyémánt Kupája. Az idei nemzetközi viadalon 16 ország, 185 birkózója próbált szerencsét, akik 10 súlycsoportban küzdöttek meg az aranyérmekért. A magyar versenyzők közül első helyezett lett súlycsoportjában Bak Gergely, Putnoki Zsolt, Takács István, Szőke Alex és Vátzi Bálint is.

Tovább >>
  7 magyar aranyat ünnepelhetett a dorogi közönség

15 ország fiatal versenyzői csaptak össze a Fekete Gyémánt Kupán a hétvégén Dorogon. Szombaton a kadet, vasárnap a junior korosztály birkózói mérték össze tudásukat. Első nap 185, második nap 109 versenyző állt a szőnyegre. A Dorogi Nehézatlétikai Clubot 8 fiatal képviselte, a legeredményesebb Kismóni Botond lett, aki a juniorok között a 84 kg-os súlycsoportban ezüstérmet szerzett.

Tovább >>
  Szombaton rendezték meg Budapesten a Kruj Iván Sportcsarnokban a birkózó felnőtt magyar bajnokságot.

A versenyen 87 birkózó indult el, ebből 3 dorogi versenyző. A fiúk nagyon jól szerepeltek és sikerült is 2 bronzérmet nyerniük.

Gratulálunk a srácoknak!

Eredményeink:

71kg Jäger Krisztián 3. helyezés

75kg Kismóni Móric 3. helyezés

  DNC sikerek Soltvadkerten

Hétvégén rendezték meg a Diákolimpiát Soltvadkerten. A mieink két korcsoportban indultak. Az egyik a serdülő korcsoport (2002-2003), ahol 147 induló állt rajthoz!
A Dorogi Nehézatlétikai Club csapata 3 fővel képviselte magát.

Tovább >>
  Hétvégi DNC birkózósikerek Naszvadon

Ez a hétvége sem múlt el Dorogi Nehézatlétikai Club sikerek nélkül. Február 25-én az V. Nemzetközi Jégtörő Mátyás kupát rendezték meg Naszvadon, ahol a dorogi gyerekek öt fővel képviselték magukat.

Tovább >>
  Megszületett a szakmai megállapodás a három birkózóklub között Dorogon

„Összefogással a sportolói életpályamodellért” címmel sportkonferenciát szerveztek Dorogon, amely végén szakmai együttműködési megállapodást írtak alá a Budapest Honvéd Sportegyesület, az Esztergomi Birkózó Egyesület és a Dorogi Nehézatlétikai Club vezetői.

Tovább >>
  DNC sikerek a felnőtt kötöttfogású válogatón

Február 11-én rendezte meg a Budapesti-Honvéd SE a felnőtt kötöttfogású és szabadfogású válogatót. A Dorogi Nehézatlétikai Clubot 2 fő, Kismóni Móric és Jäger Krisztián képviselte. Mindketten kötöttfogásban indultak, előbbi 75 kg-os, utóbbi 71 kg-os súlycsoportban.

Kismóni Móric egészen a dobogóig menetelt és sikerült a harmadik helyet megszereznie. Jäger Krisztián az 5. helyen végzett.

Gratulálunk mindkét fiúnak!

  Újabb DNC sikerek a hétvégén

Az elmúlt hétvégén országos kötöttfogású birkózó bajnokságot szerveztek Mogyoródon. Az eseményen 62 felkészült versenyző állt a szőnyegre, köztük a Dorogi Nehézatlétikai Club versenyzői is.

Kismóni Móric a 80 kg-os, Kismóni Botond a 98 kg-os súlycsoportban egyaránt az 5. helyezést érte el.

Gratulálunk a fiúknak!

  Diákolimpia területi selejtező – 2017. február 19. Nagysáp

A Dorogi Nehézatlétikai Club gyerekeinek jól sikerült az alapozás a tavaszi versenyszezonra. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a rengeteg érem, amit a hétvégén szereztek a klubnak.

Tovább >>
  Interjú Puksa Ferenccel a Dorogi Nehézatlétikai Club elnökével

Puksa Ferenccel, a Dorogi Nehézatlétikai Club elnökével arról beszélgettünk, hogyan folytatódik tovább a munka náluk. Mint ismeretes, Lévai Zoltán, aki a korábbi vezetőedző volt, szakmai okokra hivatkozva kivált a csapatból és székhelyét a szomszédos Esztergomba tette át. A szakítás okairól és következményeiről kérdeztem az elnököt.

Tovább >>
  Birkózó bál 2017.

A Dorogi Nehézatlétikai Club január 14-én a művelődési házban rendezte meg hagyományos évindító bálját, amelyen mintegy kétszáz sportoló és hozzátartozóik vettek részt.

Tovább >>
  Szavazzatok! Már csak egy napunk van!!!

Az Utanpotlassport.hu szerkesztősége, a Magyar Olimpiai Bizottság és a Decathlon Magyarország közös díja az adott hónapban legeredményesebb, illetve arra legérdemesebb utánpótlás-nevelő műhely számára.

Dorogi birkózók jelölve lettek a januári cím elnyerésére, mert  legjobbnak bizonyultak a januárban rendezett országos kötöttfogású utánpótlás-csapatbajnokságon. A Körcsarnokban rendezett esemény döntőjében hátrányból fordítva múlták felül az ESMTK-t, tusgyőzelmeiknek köszönhetően úgy lettek ők a bajnokok, hogy kevesebb mérkőzést nyertek, mint riválisuk. A dorogiak számára az volt az év legfontosabb csapatversenye, hiszen műhelyükben kifejezetten a kötöttfogású szakággal foglalkoznak. Az 1930 óta működő szakosztály hosszú ideje meghatározó bázisa a magyar birkózósportnak. A szakosztály profilja négy éve a női csapat megalakulásával bővült. Napjainkban nyolc edző irányításával mintegy kétszázötven fiatal birkózik az egyesület színeiben. Kihelyezett edzéseket tartanak Esztergomban, Tokodon, Táton és Nagysápon, Pilismaróton, Csolnokon. 

Kérünk mindenkit, hogy két szavazattal (otthonról és a telefonjáról) segitsen abban, hogy az élen végezhessünk. MÁR CSAK EGY NAPUNK MARADT!!!

Fontos, hogy egy internet előfizetésről csak egy ember tud szavazni, ezért kérünk mindenkit, hogy a telefonokról is szavazzunk (ha nincs wifin).

SZAVAZAT CSAK AKKOR ÉRVÉNYES, HA AZ E-MAILRA VISSZA KÜLDÖTT LINKRE RÁ KATTINTASZ A SZAVAZÁS UTÁN.

Kattints ide, hogy szavazhass>>>

Tovább >>
  2015.06.27.Diák, serdülő és kadet, birkózó Csallóközi Nagydíj, Dunaszerdahely, SVK
  Serdülő kötöttfogású rangsor 2015

Serdülő kötöttfogású rangsor 2015
 

A linkre kattintva olvasható a 2015. évi Serdülő kötöttfogású rangsor >>>
 

Rangsor 2015

  Mikor leszel BIRKÓZÓ
  2015.03.28-29. Fekete Gyémánt Kupa

Kadet és Junior kötöttfogású nemzetközi birkózóverseny
Dorog

Dorogon a Városi Sportcsarnokban idén már 4. alkalommal kerül megrendezésre a Fekete Gyémánt Kupa, ahol számos hazai egyesület mellett ukrán, svéd, cseh, horvát, olasz, litván, szerb, norvég, lengyel, szlovák klubok versenyzői és válogatottjai is megmérettetik magukat kadet, illetve junior korosztályban.

A név és súly szerinti nevezéseket a továbbiakban olvashatják:
Kadet nevezések (xls formátum), katt ide>>>
Junior nevezések (xls formátum), katt ide>>>

 

  2015-ös versenynaptár itt elérhető
  Év végi összesítés - Egyéni eredmények
  2013.11.21. Naszvadi eredmények - folytatás
  2013.06.30. A dorogi birkózók remekeltek az Európa-bajnokságon

A kadet kötöttfogású birkózó válogatott három hét edzőtáborozás után utazott Montenegróba az Európa-bajnokságra.

A dorogiak közül három versenyző képviselte Magyarországot: Torba Erik (58kg), Lévai Zoltán (63kg) és Papp Bertalan (76kg). A három dorogi birkózó kitett magáért, és kiváló eredményekkel tértek haza.

Tovább >>
  2013.04.26. A dorogi birkózók a sportműhelyek között is sikeresek

Dorogi varázsszőnyeg

Márciusi teljesítménye alapján a Dorogi Nehézatlétikai Club birkózószakosztálya nyerte a Magyar Olimpiai Bizottság, a Decathlon és az Utanpotlassport.hu által létrehozott „A hónap műhelye”-díjat. A kiemelkedő utánpótlás-nevelő munkát végző dorogiak szoros versenyben utasították maguk mögé a Szombathelyi Dobó SE atlétáit, s így az elismerés mellé övék lesz a félmillió forintos Decathlon sportszervásárlási utalvány is.

Tovább >>
  2013.04.20. Diákolimpia Serdülő korcsoport, Tatabánya - eredmények

Teljes eredménylista a folytatásban.

Tovább >>
  2013.04.19. Diákolimpia Diák I. korcsoport - eredmények

Teljes eredménylista a folytatásban.

Tovább >>
  2013.04.13. Dobó István Emlékverseny - Kadet kf. válogató

Egerben rendezték meg a kadet kötöttfogásúak harmadik, azaz utolsó válogató versenyét, melynek a tétje az Európa-bajnokságon induló csapat kialakítása.

Beszámoló és eredmények a kattintás után.

Tovább >>
  2013.03.23-24. Fekete Gyémánt Kupa - Kadet nemzetközi kötöttfogású birkózóverseny, Dorog

A Dorogi NC egy nagyon színvonalas és nagyon erős birkózóversenyt szervezett Fekete Gyémánt Kupa néven a Dorogi Sportcsarnokban. Ezen az eseményen évről évre egyre több ország válogatottja vesz részt és az idén 15 ország legjobbjai voltak ott a rajtnál. Japántól Norvégiáig, Svédországtól Ukrajnáig sok erős birkózót láthattunk a szőnyegen.

Tovább >>
  2013.03.03. Kadet kötöttfogású válogató, Kaposvár

A kadetkorú kötöttfogású birkózók első válogató versenye Kaposváron került megrendezésre. A hazai mezőnyt horvát, szerb és szlovák birkózók erősítették, így egy színvonalas nemzetközi megmérettetésen dőlt el a helyezések sorsa. A dorogi birkózók 5 aranyéremmel, egy bronzéremmel és egy 5 hellyel zárta a tornát és megnyerte a csapatversenyt.

Eredménylista a folytatásban.

Tovább >>
  2013.02.16. Naszvad (SVK) Kötöttfogású birkózóverseny

Fényképek és eredménylista a folytatásban.

Tovább >>
  2013.02.02. Rajos Szikvíz Kupa, Nagysáp

Rajos Szikvíz Kupa!

Február első hétvégéjén rendezték a Nyugat-Magyarország Területi Szabadfogású Birkózó bajnokságot a Diák II (10-11 évesek), a Diák I (12-13 évesek) és a Serdülő (14-15 évesek) korosztályokban. A rendezvénynek a Dorogi Nehézatlétikai Club kihelyezett szakosztálya, Nagysáp adott otthont. A verseny fő támogatója Rajos Csaba és Rajos István. A két volt dorogi birkózó nem csak a versenyt, hanem a dorogi birkózás mindennapjait is megkönnyíti támogatásukkal és ezt szeretnénk ezen a fórumon is megköszönni: KÖSZÖNJÜK!

A versenyen 16 csapat 148 versenyzője képviseltette magát. A Dorog birkózói rendkívül nagy akarással küzdöttek a hazai közönség előtt és ez az eredményekben is megmutatkozott, hiszen összesen 14 nyugat-magyarországi bajnokuk lett, valamint 10 ezüstérmesük és 12 bronzérmesük. Ezekkel az egyéni eredményekkel mindhárom korosztályban a csapatversenyt is megnyerték és így természetesen az összetett csapat kupa győztese is a DOROGI NC.

Videók és a teljes eredménylista a folytatásban.

Tovább >>
  2013.01.26-27.Diák-Serdülő Szf. Csapatbajnokság

DOROGI BIRKÓZÓK VILLÁMRAJTJA A 2013-AS ÉVADBAN

Szinte hihetetlen teljesítménnyel rukkolt elő a Dorogi Nehézatlétikai Club diák és serdülő csapata az elmúlt hétvégén. Budapesten rendezték mindkét korosztályban az országos szabadfogású csapatbajnokságot az ESMTK tornacsarnokában. Szombaton a diákok (10-11-12 évesek) gyűrték egymást a szőnyegen, s a megfiatalított dorogi csapat várakozáson felül teljesítve második lett...

Tovább >>
  2013.01.26. Junior kötöttfogású rangsorverseny, Kaposvár

Képek a versenyről és a teljes eredménylista a hajtás után.

Tovább >>
  2013.01.12. Érd, Szabadfogású birkózóverseny hazai eredmények

A dorogiak eredményei és képek a folytatásban.

Tovább >>
  Méltó évadzárás, nagy tervek a dorogi birkózók háza táján

Február 9-én hatalmas ünnepséget tart Dorogon a Munkásotthonban a Dorogi Nehézatlétikai Club Birkózó Szakosztálya, melynek apropója a tavalyi sikerek felelevenítése és megjutalmazása. Ezen alkalommal a dorogi birkózók évadzáró jótékonysági estre hívják az őket segítő szponzorokat, iskola- és intézményvezetőket és a térség polgármestereit.

Tovább >>
  2012.12.15. CRO, Zagrab, Kötöttfogású Kadet és Diák verseny

Nyolc aranyéremmel, két ezüstéremmel és két bronzéremmel zárták Horvátországban a dorogiak az évet!

Karácsony-kupa, Zágráb

Horvátországban, a zágrábi Metalac Birkózó Klub és a Horvát Birkózó Szövetség által rendezett nemzetközi kötöttfogású versenyen zárták az évet a dorogi birkózók. A remek hangulatú versenyen ezúttal a horvátok mellett ukrán, osztrák, szerb, bosnyák, szlovén és természetesen magyar birkózókat is láthattak. Együttesünk mellett még Szigetvárról, Tatabányáról valamint Kaposvárról is érkeztek fiatal versenyzők. A dorogi birkózók önmagukhoz méltó módon búcsúztatták a 2012-es évet, és mérkőzésről mérkőzésre menetelve érték el a ragyogó eredményeket. Videók a versenyről és linkek a teljes eredménylistához a folytatásban.

Tovább >>
  2012.12.10. Felnőtt NB I. Csapatbajnokság helyosztók

Felnőtt Csapatbajnokság NB I. végeredménye 

A Dorogi Nehézatlétikai Club felnőtt csapata a hatodik helyezést érte el az NB I. végelszámolásánál.

A csapat tagjai: Lévai Zoltán, Kozák Patrik, Marco Coetzee, Lévai István, Molnár Ádám, Szakolczi Hunor, Szakolczi Zoltán, Dolinszki Norbert, Pápa Péter, Robotka László, Fekete Zoltán.

GRATULÁLUNK! 

Tovább >>
  2012.12.07. ESMTK, Kötöttfogású Diák II-es Diákolimpia

Újabb négy DIÁKOLIMPIAI BAJNOK Dorogról!

Szokták mondani, hogy három a magyar igazság és egy a ráadás… Négy magyar bajnokunk esélyesként utazott el a kötöttfogású Diák II-es Diákolimpiára, a 2012-es év sikereinek köszönhetően.

Az elvárás tehát nagy volt, de nem csak a szurkolók és az egyesület részéről, hanem a versenyzőknek önmaguk felé is. Talán ennek is volt köszönhető, hogy igen magabiztosan –volt, aki látványosan, volt, aki fogcsikorgatva – hozták egymás után a meccseiket a srácok. A versenynap végén pedig négy Diákolimpiai bajnoki címmel és egy bronzéremmel tértek haza.

Köszönet és gratuláció a fantasztikus teljesítményért! 

Videók a versenyről és a teljes eredménylista a folytatásban.

Tovább >>
  2012.12.01. ROM Szatmárnémeti, Kf. Kadet és Diák verseny

Romániában is letették névjegyüket a dorogi birkózók!

2012. december 1-jén a romániai Szatmárnémetiben (Satu Mare) vettek részt a dorogi birkózók nemzetközi kötöttfogású birkózóversenyen. A versenyen 6 ország (román, szlovák, moldáv, horvát, ukrán, magyar) 223 versenyzője képviselt 22 birkózó klubot.
Birkózóink a nagyon erős nemzetközi mezőnyben is kimagaslóan teljesítettek, tovább öregbítve a dorogi kötöttfogású birkózás hírnevét. Végelszámolásnál összesen 5 arany-, 2 ezüst-, és 1 bronzérmet, és egy ötödik helyet harcoltak ki birkózóink. A kitűnő egyéni eredményeknek köszönhetően a csapatversenyben a hazaiak mögött a 2. helyezést érték el fiataljaink. Videók a versenyről és a teljes eredménylista a folytatásban.

Tovább >>
  2012.11.24. SVK Komárno, Kötöttfogású kezdőverseny

A dorogi kezdők első nemzetközi tornája

A Duna-partiak Komárom Nagydíja névre keresztelt viadalon a kezdők három korcsoportban csatáztak az érmekért. A városi röplabdacsarnokban zajló megmérettetésen Csehország, Magyarország és Szlovákia tíz egyesületének nyolcvankilenc szárnyait bontogató tehetsége mérte össze a tudását. A Dorogi Nehézatlétikai Club versenyzői tizenkét érmet produkáltak, ebből hat aranyérem.

A csapatversenyt a dorogiak nyerték, a házigazdák kollektívája a harmadik helyen zárta az erőpróbát. Videók a versenyről és a teljes eredménylista a cikkben.

Tovább >>
  2012.11.24. Cegléd, Diák II. Kötöttfogású OB

Négy magyar bajnoki cím Dorogra került!

A dorogi birkózók sorra szállítják a kiemelkedő eredményeket, de erre senki nem számított, hogy a Diák II-s (2001-2002-ben születettek) korosztályban egyedülálló módon 4 döntőből 100%-an jönnek ki és ezzel magasan a legeredményesebb csapatot alkotja a Dorogi Nehézatlétikai Club a Diák II. 2012-es Kötöttfogású Országos Birkózó bajnokságán.

MAGYAR BAJNOKOK: Vitek Amadeusz (26 kg), Spányik Ákos (35 kg), Klányi Krisztofer (58 kg), Rajos Richárd (50 kg)

GRATULÁLUNK!

Videók a versenyről és a teljes eredménylista a folytatásban.

Tovább >>
  2012.11.16-18. Munkács UKR Kf. eredmények

Magyar sikerek Ukrajnában

A kadet kötöttfogású válogatott keret és a Dorogi NC birkózói Ukrajnában versenyeztek a hétvégén. A Lévai Zoltán által vezetett alakulat remek eredményekkel tért haza a Munkácson immáron 14. alkalommal megrendezett Tokar emlékversenyről.

A pénzdíjas versenyen (1. helyezett 48.00 Ft, 2. helyezett 30.000 Ft, 3. helyezett 18.000 Ft) két ötödik, 5 bronzérem, egy aranyérem született és a hazaiak mögött a csapat 2. helyezést ért el a magyar alakulat…

Tovább >>
  2012.11.10. Nagysáp, Diák I-II. és serdülő kf. Nyugat-Magyarországi területi bajnokság

RAJOS SZIKVÍZ KUPA

Nagysápi szőnyegeken birkóztak a Rajos Szikvíz Kupáért 

A Nagysápi önkormányzat és a Dorogi Nehézatlétikai Club közös szervezésében tartották meg 2012 novemberében a Rajos Szikvíz Kupát. Az értékes tiszteletdíjakról a birkózás nagy szerelmese, a Rajos család gondoskodott. Rajos István és fivére, a Veterán Világbajnok Rajos Csaba nem csak ezt a versenyt segítette, de a dorogi birkózás mindennapjainak gondjaiból is kiveszik a részüket.

A színvonalas verseny kiemelkedő körülményeiről a gyönyörű nagysápi sportcsarnok és az iskola vezetése, elsősorban Partos Gábor igazgató gondoskodott. A Nyugat-Magyarországi területi bajnokságot óriási dorogi fölény jellemezte, mindhárom korosztály (Diák II., Diák I., Serdülő) csapatverseny végelszámolásánál a Dorogi Nehézatlétikai Club versenyzői végeztek az élen…

Tovább >>
  2012.10.28. Női Utánpótlás és Diák Csapatbajnokság végeredménye

ARANYOS DOROGI LÁNYOK

A Dorogi Nehézatlétikai Club női birkózói a Diák és az Utánpótlás korosztályban is megnyerték az Országos Csapatbajnokságot. Fiúknál már kezdünk "hozzászokni", hogy a dorogi birkózás legsikeresebb aranykorát éli és úgy látszik, hogy a lányok sem akarnak kimaradni a sikerekből. A teljes eredménylista a folytatásban olvasható.

Tovább >>
  2012.10.28. Dorog, Kezdő verseny

Legkisebb birkózók versenye Dorogon

A Dorogi Nehézatlétikai Club a legapróbbak és kezdők számára is versenyt rendezett a Dorog Városi Sportcsarnokban, ahol Nagysáp, Esztergom és a hazai Dorog kisbirkózóival együtt Budajenő, az FTC és Felcsút is megmérettette legkisebbjeit. Videók a versenyről és a teljes eredménylista a cikkben.

Tovább >>
  2012.10.27. Felnőtt szabadfogású és női Országos bajnokság, Kecskemét

Felnőtt szabadfogású és női országos egyéni bajnokság

Gladiolus-kupa felnőtt szabadfogású és női országos egyéni bajnokság, Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok. Összesen 99 versenyző lépett szőnyegre.

A szabadfogásban a Haladás VSE, a női birkózásban pedig a Vasas és az FTC-Gyál két-két aranyérmet nyert. A legnyíltabb súlycsoportban, a 96 kilóban Tóth Rafael szerezte meg a bajnoki címet. A 120 kg-ban a Bóbis Gyula-trófeát Ligeti Dániel hódította el…

Tovább >>
  2012.10.27. Diák Kötöttfogású Diákolimpia, Dorog

Bearanyozták a napot a dorogi birkózók a diák Kötöttfogású Diákolimpián Dorogon

A serdülőket követően, másnap a diák korosztály is szőnyegre lépett, ahol összesen 145-en tették próbára erejüket. Videók a versenyről és a teljes eredménylista a cikkben

Tovább >>
  2012.10.26. Serdülő Kötöttfogású Diákolimpia, Dorog

Serdülő kötöttfogású Diákolimpia Dorogon

Kötöttfogásban, idén először a serdülő korosztálynak rendezték meg az országos Diákolimpiát a Dorog Városi Sportcsarnokban, ahol pénteken összesen 130 fiatal birkózó vett részt a megmérettetésen. Videók a versenyről és a teljes eredménylista a cikkben.

Tovább >>
  2012.10.20. Kadet Kötöttfogású OB, Monor.

Monor rendezte a kadet kötöttfogású bajnokságot

Egy híján száz kadet versenyző vett részt a monori József Attila Gimnázium tornacsarnokában rendezett kötöttfogású országos egyéni bajnokságon. Videók a versenyről és a teljes eredménylista a cikkben.

Tovább >>
  Sűrű a dorogi birkózók naptára

Kötöttfogású birkózó diák rangsorverseny, Pécs

Október első hétvégéjén a Dorogi Nehézatlétikai Club diák korosztályú birkózói Pécsen versenyeztek kötöttfogású rangsorversenyen, ahol több mint 110 versenyző mérte össze tudását

Tovább >>
  2012.10.14. Női diák és serdülő OB, Tatabánya

Dorogi birkózó lányok sikerei az országos bajnokságon

A dorogi birkózás a lányok körében is igen népszerű. Ezt jól mutatja, hogy a legnépesebb létszámmal érkeztek Tatabányára, a Női diák és serdülő Országos Bajnokságra. Videók a versenyről és a teljes eredménylista a cikkben.

Tovább >>
  2012.10.13. Miskolc, Felnőtt Kötöttfogású OB

Felnőtt kötöttfogású Országos Bajnokság

A válogatott alapemberei nélkül rendezték meg szombaton a kötöttfogású birkózók országos bajnokságát Miskolcon, ahol az egyik legjobb teljesítményt a néhány hete egyetemi világbajnoki címet szerző Kozák István nyújtotta…

Tovább >>
  2012.09.30. GER Frankfurt oder, nemzetközi verseny

A Dorogi NC birkózóinak egy része szeptember utolsó hétvégéjén a volt NDK-s sportközpontba, Frankfurt (Oder)-ba utazott, mely a mai Németország legfelszereltebb, legeredményesebb sportiskolái közé tartozik. A kétnapos versenyen 9 ország (dán, svéd, cseh, német, holland, lett, magyar, lengyel, orosz) 54 csapatának 300 versenyzője vett részt...

Tovább >>
  2012.09.29. Kaposvár, Serdülő Kf. rangsorverseny

A Dorogi Nehézatlétikai Club négy birkózója szeptember utolsó szombatján Kaposvárra utazott, hogy a serdülő országos rangsorversenyen részt vegyen és minél jobb eredmény elérésével az országos bajnokság legjobb 16 versenyzője közé kvalifikálja magát...

Tovább >>
  2012.09.23. Budapest, Strandbirkózó Világbajnokság

Dorogi birkózó sikerek hazai és nemzetközi porondon

Korábbi cikkünkben beszámoltunk a dorogi veterán birkózók eredményeiről a X. Veterán Világbajnokságon (1 arany-, 2 bronzérem), amelynek Magyarország adott otthont. Ezen verseny keretein belül, közvetlenül a veterán VB után volt a felnőtt Strandbirkózó Világbajnokság, ahol a dorogi „nehézfiúk” szintén kiemelkedő teljesítményt produkáltak.

Tovább >>
  2012.09.21-23. AZE Baku, Golden Grand Prix döntő folytatása

Korpási Bálint Világkupa győztes!

Birkózásban 2012-ben a felnőtt korosztályban három kiemelkedő fő világverseny van, az Európa-bajnokság, az Olimpia és a múlt hétvégén Azerbajdzsánban rendezett Golden Grand Prix döntő. Ezt a döntőt a 66 kg-osok súlycsoportjában a Tokod BVSC-s versenyzője, Korpási Bálint nyerte meg. Világra szóló eredmény ez, mert a 150.000 dolláros összdíjazású versenyen csak a világ elitje indulhat, és ráadásul a világversenyekkel ellentétben, itt nemzetenként akár többen is.

Tovább >>
  2012.09.21. Orosháza, Kadet Szf. birkózó OB

Hétvégén a fiatalok is szőnyegre léptek Orosházán a szabadfogású és női Kadet Országos-bajnokságon. A fiúk számára ez a szabadfogású verseny gyakorlatilag csak kiruccanás volt annak érdekében, hogy az országos csapat rangsorban minél előrébb szerepeljen az év végén a Dorogi Nehézatlétikai Club.

Tovább >>
  2012.09.17-22. Budapest, Veterán VB

A dorogi birkózók továbbra is remekelnek

Az elmúlt héten Magyarország volt a házigazdája a X. Veterán Világbajnokságnak, ahol természetesen a dorogi veteránok is megmérettették magukat. Azt pedig már megszokhattuk, hogy ha a dorogi birkózók megmérettetik magukat, akkor ott általában a siker sem maradhat el.

Tovább >>
  2012.09.16. Serdülő KF. CSB, ESMTK

2012. évi Serdülő Kötöttfogású Országos Csapatbajnoki bronzérmes a Dorogi NC 

Vasárnap sem volt megállás az ESMTK csarnokban, mivel a Diák Csapattalálkozót követte a serdülő korosztály Országos Kötöttfogású Csapatbajnoksága, ahol 14 csapat birkózói léptek szőnyegre, a gyönyörűen megrendezett sportkomplexum birkózótermében…

Tovább >>
  2012.09.15-16. Diák és Serdülő Kf. csapatbajnokság

Birkózásban megkezdődött a dorogiak számára oly kedves kötöttfogású szezon, és rögtön két igen fontos versennyel kezdődött az évad. Előbb a Diák Országos Csapatbajnoki döntő, vasárnap pedig egy korosztállyal feljebb, a serdülő Országos Csapatbajnoki döntő zajlott Budapesten.

Tovább >>
  2012.09.15. Diák Kötöttfogású Csapatbajnokság, ESMTK

2012. év diák kötöttfogású országos bajnokcsapata: A DOROGI NC!

A Diák Kötöttfogású Országos Csapatbajnoksággal megkezdődött az őszi birkózó-szezon. A verseny helyszíne az ESMTK Birkózó Szakosztályának csarnoka, a Kruj Iván Sportcsarnok volt, ahol tizenhat csapat vett részt a második félévben, immár kötöttfogásban…

Tovább >>
  2012.09.12. Felnőtt Strandbirkózó VB eredmények

Felnőtt Strandbirkózó-világbajnokság 2012. szeptember 24., Budaörs

Tovább >>
  2012.07.17-22. POL Katowice, Kadet Birkózó Európa-bajnokság értékelés

2012-es Kadet Európa-bajnokság, II. rész: A Birkózó Liga értékelése a versenyről...

Tovább >>
  2012.07.17-22. POL Katowice, Kadet Birkózó Európa-bajnokság

Torba Erik a fiúk között a magyar csapat legjobbja a 2012-es Kadet Európa-bajnokságon

A 16-17 éves birkózók legnagyobb kihívása a Kadet Európa-bajnokság és a Világbajnokság. 2012-ben e korosztályban 6 doroginak sikerült kiharcolni az indulási joggal járó válogatottságot. Dömény János (42 kg), Lévai Zoltán (50 kg), Torba Erik (54 kg EB), Ifj. Lévai Zoltán (54 kg VB), Dolinszki Norbert (76 kg), Szentes Kristóf (85 kg).

Tovább >>
  2012.07.07. Dorog, Kadet Strandbirkózó OB

STRANDBIRKÓZÁS – BEACH WRESTLING: KADET OB ÉS DIÁKVERSENY DOROGON

Elsősorban a rendező Dorogi NC-nek köszönhetően igen magas létszámú strandbirkózó verseny került megrendezésre az elmúlt hétvégén a dorogi Pala-tó partján. Mintegy 80 birkózó mérte össze tudását sportágunk nyári változatában. A kadet korosztály az országos bajnoki címekért versengett, míg a diákok részére felkészítő verseny volt az augusztusban Tatabányán megrendezendő Diák OB-ra. A délutáni programban pedig a felnőttek léptek küzdőtérre a világbajnoki válogató versenysorozat második állomásán.

Tovább >>
  2012.06.20. Junior Európa-bajnokság, Zágráb

Dorogi Gyula kikapott a vigaszágon

Junior Európa-bajnokság, Zágráb, 2. versenynap: szabadfogás 55, 66, 84, 120 kg. Vereséggel kezdődött a második versenynap. A 66 kilós Gulyás Zsombor meglepetésre kikapott a romántól a selejtezők során, akárcsak a 120 kilós Dorogi Gyula az azeritől. Az 55 kilós Kovács Bence kétmenetes győzelmet aratott.

Tovább >>
  2012.05.26. Cegléd, Leány Diák II-III. és III-IV-es korcsoportú diákolimpia

Cegléden rendezték meg a 2000-2001-2002-es valamint az 1997-98-99-es korosztály számára a 2012. évi lány Diákolimpiát.

A folytatásban a bajnokság eredménylistáját közöljük.

Tovább >>
  2012.05.20. Kadet KF. válogató, Kaposvár

A Dorogi Nehézatlétikai Club birkózói 10 súlycsoportból öt súlycsoportban vívták ki a válogatott mezt, valamint az elismerést, mely méltón megilleti őket. Természetesen a munka java csak most kezdődik, mivel a fiatal sportolók a nyáron egy hosszú felkészítő edzőtáborban készülhetnek a szövetség által a számukra kijelölt világversenyre.

Tovább >>
  2012.05.12. Junior nemzetközi verseny, Románia

Eddig két magyar aranyérem Pitestiben 

A romániai Pitestibe utazott a magyar junior válogatott mindhárom szakága, hogy részt vegyen egy előkelő nemzetközi versenyen, ahol a hazai teljes mezőny mellett iráni, moldovai, bolgár, svéd, német, lengyel, horvát birkózókkal szemben mérhetik fel tudásukat a mieink. Az első versenynap két aranyérmet is gyűjtöttünk, Németh Zsanett (72 kg) és Lám Bálint (120 kg) révén. A folytatásban a további eredményeket közöljük.

Tovább >>
  2012.05.12. Diák I. Szf. OB, Törökszentmiklós

Jász-Plasztik Kupa, Törökszentmiklós

Törökszentmiklóson a Lábassy János Szakközép és Szakiskola Sportcsarnoka adott otthont a 2012. évi Diák I-es szabadfogású korosztály országos bajnokságának. A gyönyörűen berendezett csarnokban 148 sportoló mérlegelt a nagy megmérettetésre. A szervezőség és a támogatók magyar bajnoksághoz méltó, színes ajándékcsomaggal jutalmazták a helyezetteket, valamint a csapatversenyben az első három helyet megszerző egyesületek vezetőit. Az összegyűjtött pontszámok alapján a Dorogi Nehézatlétikai Club végzett az élen, mögötte az Pesterzsébeti SMTK, amit a Ceglédi VSE követett.

Teljes eredménylista és videók a versenyről a cikkben.

Tovább >>
  2012.05.05. Madar Kf. és lány verseny

2012.05.05. Szlovákia, Madar

A szlovákiai Madaron, kötöttfogású és leány birkózóversenyen vettek részt a Dorogi Nehézatlétikai Club birkózói. Több korosztálynak is rendeztek versenyt, egészen a 2005-ös korcsoporttól a felnőtt korú birkózókig. A dorogiak 6 aranyérmet és 9 ezüstérmet szereztek a szlovákiai versenyen.

A hazai eredmények a cikkben olvashatók…

Tovább >>
  2012.05.05. Kadet és junior nemzetközi verseny

Utánpótlás éremeső külföldön

Kadet kötöttfogású és junior szabadfogású válogatottaink a határon túl mérték fel tudásokat az elmúlt hétvége folyamán. Előbbiek a horvát, utóbbiak a szlovák fővárosba utaztak nemzetközi viadalra. A külföldi versenyeken összesen 19 versenyzőt indítottunk, közülük 13-an a dobogó tetejére állhattak, valamint született még 4 ezüst és 2 bronzérem. A folytatásban az érmes versenyzőink névsorát olvashatják.

Tovább >>
  2012.04.28. Miskolc, U23 szabadfogású OB

U23-as Szabadfogású Birkózó Országos Bajnokság

Miskolc városa adott otthont az év U 23-as szabadfogású országos bajnokságának, ami egyben a Rákóczi-kupa is volt. Az utánpótlás korú viadalon 8 súlycsoport 71 birkózója vett részt. A csapatversenyt az Orosháza nyerte, 2 ponttal megelőzve a Csepelt és a Diósgyőrt, akik között 5 bajnoki címet osztottak szét. A további három aranyérmet a Ferencváros, a Debrecen és a Haladás birkózói nyerték. A folytatásban a teljes eredménylistát olvashatják.

Tovább >>
  2012.04.21. Diák I. és Serdülő szabadfogású birkózó diákolimpia, Tatabánya

Szabadfogású Birkózó Diákolimpia, Tatabánya 2012.

KISMÓNI BOTOND DIÁKOLIMPIAI BAJNOK!

Pénteken a Diák I., szombaton a Serdülő korcsoportot látta Tatabánya vendégül a 2012-es Birkózó Diákolimpián. A diákoknál 203 versenyzőt, serdülőknél 155 főt felvonultató esemény végeredményei a hajtás után láthatók...

Tovább >>
  2012.04.21. Junior Szf. és Női OB, Szigetszentmiklós

Sziget Mobil Kupa, Szigetszentmiklós

Junior női országos egyéni bajnokság, Sziget Mobil-kupa, Szigetszentmiklós, 31 induló

Tovább >>
  2012.04.15. Kadet Kf. válogató, Vágó-Wágner Róbert Emlékverseny, Budapest

Dorogi fölény a kötöttfogású kadet birkózó válogató versenyen

Vasárnap Budapesten a VASAS kézilabda csarnokában került megrendezésre az idei év második kadet kötöttfogású birkózó válogatója (Vágó-Wágner Róbert Emlékverseny), ahol 69 lelkes fiatal mérlegelt az izgalmas és fordulatokban gazdag megmérettetésre...

Tovább >>
  2012.04.07-08. Hollandia, Kf. és Női nemzetközi verseny

Húsvéti torna Hollandiában remek eredményekkel

Húsvétkor holland túrán vett részt számos magyar fiatal birkózó a 42. Húsvéti kötöttfogású tornán, ahol 20 ország összesen 441 sportolója lépett szőnyegre. A Dorogi Nehézatlétikai Club idén ismét nekivágott a létszámban és színvonalas mezőnyben kimagasló nemzetközi versenynek a diák, leány, serdülő és kadet kötöttfogású korosztályt magában foglaló fiatalokkal...

Tovább >>
  2012.03.31. Diák II., Diák I. Serdülő Szf. Területi bajnokság, Kaposvár

A dorogi birkózók végigsöpörtek Nyugat-Magyarországon

Március 31-én a Dorogi Nehézatlétikai Club Kaposvárra utazott, ahol a Nyugat-Magyarországot magába foglaló országrész (Komárom-Esztergom, Győr-Moson-Sopron, Veszprém, Vas, Zala, Somogy, Baranya és Tolna megye) birkózó csapataival találkoztak.

Tovább >>
  2012.03.22. Fekete Gyémánt Kupa

Világszínvonalú kadet verseny Dorogon

Cseppet sem túlzó a címben említett világszínvonalú jelző az elmúlt hétvégén Dorogon megrendezett kadet kötöttfogású nemzetközi viadal kapcsán. A tavalyi Országos Szakosztályrangsor megnyerése, valamint a hétvégi verseny kiváló megrendezése után immáron nem kétséges: mára Dorog újra a magyar birkózás egyik fellegvára lett...

Tovább >>
  2012.03.21. Fekete Gyémánt Kupa előzetes

Kis „Magyar Nagydíj” Dorogon

Fekete Gyémánt Kupa és a Dorog Grand Prix nevet is viseli az a nemzetközi kötöttfogású kadetverseny, amelyet szombaton és vasárnap rendeznek a dorogi Városi Sportcsarnokban. Az ifjúsági olimpia elindítása, majd annak nyomán a kadet-világbajnokság újjászületése felértékelte a korosztály versenyzési lehetőségeit. A dorogi viadal helyet kapott a FILA versenynaptárában is, és hatalmas érdeklődés nyilvánul meg mind a verseny, mind az azt követő edzőtábor iránt.

Tovább >>
  2012.03.17. Id. Növényi Norbert Emlékverseny

Női Nemzetközi Válogató és Rangsorverseny Pestszentimre, Sportkastély

Pestszentimrén rendezték meg az id. Növényi Norbert női nemzetközi birkózó rangsorversenyt. A több korosztályt felvonultató versenyre Szlovákiából, Ausztriából és Szerbiából is érkeztek versenyzők, így 138 fiatal lépett szőnyegre. A Dorogi Nehézatlétikai Club versenyzői a kimagasló egyéni eredményeknek köszönhetően megnyerték a csapatversenyt.

Tovább >>
  2012.03.10. UKR, Kiev kf. kadet verseny

Kötöttfogású nemzetközi kadet verseny, Kijev (Ukrajna)

Kötöttfogású kadet válogatottunk egy része – diák és serdülő versenyzőkkel kiegészülve – a közelmúltban az ukrán fővárosban, Kijevben vett részt egy rangos nemzetközi viadalon. A Lévai Zoltán és Losonczi Ottó által szervezett túrán a versenyzők önköltségen, valamint klubjaik finanszírozásával vettek részt. A versenyen a magyar fiatalok igazán nívós ellenfelek ellen mérhették le tudásukat, és igen szép eredményeket értek el. A folytatásban Losonczi Ottó beszámolóját olvashatják a mieink szerepléséről…

Tovább >>
  2012.03.10. Diák I szf. rangsorverseny és felnőtt Kf. verseny eredményei

Atomhajó Kupa, Diák I-es szabadfogású rangsorverseny és felnőtt kötöttfogású verseny, Budapest

Szombaton a Ferencváros tornacsarnokában rendezték meg a Diák I-es korosztály soron következő rangsorversenyét, valamint a felnőttek kötöttfogású versenyét...

Tovább >>
  2012.03.10. Bp Csepel, Junior szf. és női válogató verseny

Budapest/Csepel, Junior szf. és női válogató verseny

Csepelen a Baracsi Imre Birkózóteremben rendezték meg március 11-én a junior férfi és női szabadfogású rangsorversenyt, ahol összesen 63 álltak rajthoz, a végső siker reményében…

Tovább >>
  2012.03.04. Diák Szf. Csapatbajnokság, Tokod

BAJNOK CSAPAT, BAJNOK CSAPAT, BAJNOK CSAPAT!

A dorogi birkózás legjobb fénykorát éli, sorra dönti meg azokat az eredményeket, amiket még ez idáig nem tudott elérni. Március első hétvégéjén a tokodi sportcsarnokban újra sporttörténelmet írt, hisz fennállásának 72 éve alatt először nyert szabadfogású Diák Országos Csapatbajnokságot.
A versenynek a minden igényt kielégítő és méltó körülményeket biztosító tokodi sportcsarnok adott otthont, és talán ez is a dorogi birkózás egyik jelenkori sikereinek ereje, hogy a Tokod, Tát, Dorog, Nagysáp, Esztergom kistérségi összefogás segíti a vezetők és a versenyzők munkáját...

 

Tovább >>
  2012.02.28. Kaposvár, Szabadfogású serdülő csapatbajnokság

A Csepeli BC a szabadfogású serdülő csapatbajnok


Kaposváron rendezték az év serdülő csapatbajnokságát, szabadfogásban. A fiatalok csapattalálkozóján 15 egyesület birkózói gyűltek össze, hogy megküzdjenek a bajnoki címért. Az aranyérmet végül a Csepeli BC csapata vihette haza, megelőzve az Orosházi Spartacust és a Kaposvári SKSI-t. A fiatal dorogi legénységet a verseny előtti héten influenza tizedelte, így többen nem tudták hozni a versenysúlyukat, de így is az előkelő 6.helyen zárták a versenyt.
A folytatásban a további eredményeket közöljük...

Tovább >>
  2012.02.25. Naszvad (SVK), kötöttfogású birkózóverseny

A Dorogi Nehézatlétikai Club birkózói február utolsó hétvégéjén Szlovákiában vettek részt nemzetközi kötöttfogású birkózóversenyen, ahol román, szerb, cseh, szlovák és magyar ellenfelekkel találkozhattak. A dorogi legények szokásukhoz híven nagyon jó teljesítményt nyújtottak, a 9 aranyérem mellé egy ezüst- és négy bronzérmet gyűjtöttek, ezzel nagy fölénnyel a csapatversenyt is megnyerték…

Tovább >>
  2012.01.28. BVSC, Női rangsorverseny

Felnőtt Női Válogatóverseny - A hölgyek is elkezdték

Lezajlott a 2012-es év első felnőtt versenye. A BVSC-GANZ birkózócsarnokában két fogásnem, a kötöttfogás és a női szakág felnőtt birkózói léptek szőnyegre. A meglepően szép számú érdeklődő, valamint a megjelent számos egykori világnagyság kifejezetten magas színvonalú, remek csatákat láthatott.

Tovább >>
  2012.01.28. BVSC, Felnőtt kötöttfogású birkózó válogató

Kötöttfogású birkózó válogató, BVSC

Nagyszerű versenyt hozott az évnyitó a BVSC-Ganz birkózócsarnokban. A kötöttfogású válogatottak közül Módos, Kozák, Lőrincz Tamás, Bácsi és Kiss Balázs magabiztosan nyert. A 66 kg-ban a ferencvárosi Fekete a döntőben legyőzte Korpásit. A 96 kg-ban a döntőbe verekedte magát Varga Ádám, a Vasas birkózója. A hosszú évek után visszatért Berzicza Tamás ötödik lett a 84 kg-ban.

Tovább >>
  2012.01.21. Érd, szabadfogású birkózóverseny, eredmények

Lakatos Gábor-Emlékverseny 

Hatalmas létszámmal jelentek meg a birkózók az érdi Lakatos Gábor-Emlékversenyen. A gyermek II-es korosztálytól a junior korosztályig birkózók sokasága lépett szőnyegre a 6 szőnyegen megrendezett hagyományos tornán. Csapatversenyben a hazai gárda diadalmaskodott, a dorogi csapat második lett és a Cegléd a dobogó 3. fokára állhatott...

Tovább >>
  2012.01.14. Szabadfogású Utánpótlás Csapatbajnokság

Szabadfogású Utánpótlás Csapatbajnokság, 2012

Bajnok a Vasas!

Szombaton lezajlott az idei év első versenye, mely a szabadfogású utánpótlás csapatbajnoksága volt. És mindjárt az elején meg kell dicsérni a szakmai bizottság munkáját, mivel egy pici változtatással - miszerint nem egy időben van a kötött és szabadfogású csapatbajnokság - egy csapásra kiemelkedő és színvonalas, valamint létszámban is kimagasló mezőny gyűlt össze Nagysápon.
A versenyre 17 csapat nevezett és a csapatok többsége kifejezetten erős összeállításban lépett szőnyegre.

Tovább >>
  2011.10.08.Kaposvár, Serdülő Kf. Birkózó rangsor verseny
  2011.05.21.Szigetszentmiklós, Junior női országos-bajnokság
    2019. július 22. Magdolna

Info Birkózóinknak
Felhasználónév:
Jelszó:
Regisztráció | Új jelszó